קינוח מפנק חותם כל ארוחה ומפגש ויוצר סיום מתוק וחווייתי, ולא מעט מארחים מעדיפים להשקיע בהזמנת מגשי אירוח מתוקים, לאירועים קטנים כגדולים, ואף לאירוח הביתי.
בשונה מהכנה או רכישה של עוגה או קינוח מובנה, מגשי אירוח מתוקים הם מגשי פטיסרי המשלבים בין קינוחי בוטיק, המתוכננים, מוכנים ומעוצבים ביד מיומנת של קונדיטורים מקצועיים.
הכנת מגשי אירוח מתוקים מתבצעת בסמוך למועד האירוע, מחומרי גלם משובחים וטריים בלבד, ותוך חשיבה והתאמה למגוון סוגי ארוחות, העדפות וטעמים.
הזמנת מגשי אירוח מתוקים למשרד
ארגונים, חברות ובתי עסק, נוהגים לקיים מפגשים שוטפים עם צוותי העובדים: ישיבות צוות, מפגשי העשרה וגיבוש, אירוח לקוחות ולקוחות פוטנציאליים, ישיבות הנעה לפרויקטים עם גורמי שיתוף פעולה חיצוניים ועוד. אירוח בסטנדרטים גבוהים במפגשים הללו, הוא חלק בלתי נפרד מן המיתוג הארגוני והעסקי, ולצד הכנת חדר הישיבות, המצגת והתוכן, ישנה חשיבות גם בהעמדת שולחן מכבד הכולל משקאות קלים וקרים, אפשרות למשקה חם, מגשי אירוח ללא גלוטן מפנקים.
בהזמנת מגשי אירוח לישיבה ולמפגש עסקי כוללת יתרונות רבים:
נוחות- מגשי האירוח מגיעים למשרד, ערוכים ומוכנים לאכילה, עטופים וארוזים, ודורשים פתיחה והנחה על שולחן האירוח בלבד.
מגוון- מגשי אירוח בנויים באופן שמאפשר בחירה בין קונספט של מספר יחידות למגש, כאשר ניתן להזמין מגשי אירוח בהם כל היחידות זהות, או שילוב בין מספר מנות.
התאמת מגשים
התאמה- מגשי אירוח לישיבות מגיעים בגדלים שונים ובהתאמה לכל סדר גודל של משתתפים במפגש.
מנות שמשתלבות- המנות אשר מוגשות במגשי אירוח הן קטנות, נוחות לאכילה, מתאימות למפגשים בהם האוכל מיועד להשתלב במהלך השיח והמפגש ולא תופס את הבמה המרכזית.
ארוחת קונספט- ניתן להזמין מגשי אירוח הכוללים מאכלים שונים, מארוחה קלה, ארוחה עיקרית ועד מגשי אירוח מתוקים הכוללים תפנוקים וקינוחים בלבד. במפגשים ארוכים, הגולשים אל שעת הצהריים או הערב, מומלץ לשלב בין מגשי אירוח הכוללים ארוחה למגשי אירוח מתוקים החותמים את הארוחה, או משתלבים כארוחת ביניים בהמשך המפגש.
לסיכום:
מפגשים קצרים יותר, ישיבות בשעות הבוקר או בשעת אחר הצהריים בהן אינה נהוגה ארוחה, ניתן להזמין מגשי אירוח מתוקים הכוללים מאפים טריים ומשובחים לצד הקפה, פחזניות אסתטיות, מאפינס ובראוניז עשירים, עוגות אישיות ייחודיות ועוד.
ארגונים רבים נוהגים היום מדיניות של בריאות, ומעדיפים לפנק את העובדים בהגשת דברי מתיקה ומאכל בריאים יותר. במפגשים כאלה בקבוקי השתיה המוגזת והממותקת ייעדרו מן השולחן, ויוחלפו בקנקני מים צוננים, כאשר ניתן שלב בקנקני המים פרי טרי דוגמת תפוז, תפוח ואף לימון, להעשרת הטעם והרעננות. ניתן למצוא גם מגשי אירוח מתוקים שמתחברים לקונספט הבריא יותר, בניהם: מגש פירות העונה- פירות טריים מקומיים וטרופיים, חתוכים ומסוגרים בעיצוב ססגוני ומרהיב, סלט פירות עשיר, מגש הכולל קינוחי מוזלי אישיים, המשלבים בין יוגורט טבעי וחמצמץ, פירות טריים, גרנולה, דבש ופינוקים נוספים. להתייעצות עם הולי בייגל ירושלים צרו איתנו קשר עוד היום 054-5619694